NL | FR
 
 
 
 
 

Nieuws

Bekijk alle bontcollecties 2017 in één klik!

De herfst/wintercollecties zijn ondertussen allen aan de wereld voorgesteld. Om het voor u makkelijk te maken bundelden we alle bontmomenten overzichtelijk in één film.
 
 
Bijhorende foto bij het nieuwsbericht

Bont gala Hong Kong 2017

Overal ter wereld worden de wintercollecties van bont voorgesteld. Ook China laten ze zien hoe het moet en dit doen ze in stijl! Check deze adembenemende beelden rechtstreeks van de catwalk!

 

In de kijker

Wat te doen met uw oude pelsmantel?

U heeft thuis een pelsmantel liggen die u niet meer past of uit de mode is? Of een erfstuk? U wil uw pelsmantel omvormen tot een moderne jas of u wil uw pelsmantel verkopen?

 

Over de Belgische Bontfederatie

Welkom op de website van de Belgische Bontfederatie, de federatie voor alle zelfstandigen actief in de bontsector in België. De Belgische Bontfederatie vertegenwoordigt meer dan de helft van alle zelfstandige bontwerkers, bontdetaillisten en aanverwante sectorbedrijven in België.

De Belgische Bontfederatie behartigt de ondernemersbelangen van de sector bij de overheid, in de media, bij de publieke opinie en bij de andere sociale partners. De Bontfederatie geeft aan haar leden advies, informatie en organiseert opleidingen en netwerkmomenten.


Lid in de kijker

Van Bouwel
Hoge Weg 125A
2940 Hoevenen

Tel: 03/664 57 90

Lid van unizo