NL | FR
 
 
 
 
 

Nieuws

Yves Saint Laurent: Venus in Furs

 Kaia Gerber wordt het gezicht van de nieuwe advertentie campagne van het Franse modehuis Yves Saint Laurent. Bekijk hier de details en de bontstukken.

Bekijk hier de compilatie van de beste looks in bont van de laatste herfst/winter collecties 2018 in New York, Londen, Milaan en Parijs.

In de kijker

Wat te doen met uw oude pelsmantel?

U heeft thuis een pelsmantel liggen die u niet meer past of uit de mode is? Of een erfstuk? U wil uw pelsmantel omvormen tot een moderne jas of u wil uw pelsmantel verkopen?

 

Over de Belgische Bontfederatie

Welkom op de website van de Belgische Bontfederatie, de federatie voor alle zelfstandigen actief in de bontsector in België. De Belgische Bontfederatie vertegenwoordigt meer dan de helft van alle zelfstandige bontwerkers, bontdetaillisten en aanverwante sectorbedrijven in België.

De Belgische Bontfederatie behartigt de ondernemersbelangen van de sector bij de overheid, in de media, bij de publieke opinie en bij de andere sociale partners. De Bontfederatie geeft aan haar leden advies, informatie en organiseert opleidingen en netwerkmomenten.


Lid in de kijker

Furs of Mayfair
Dumortierlaan 115
8300 Knokke

Tel 050/33 38 00
www.fursofmayfair.com

Lid van unizo